Ryde Residence

This family home was carefully reconfigured in order to create a more suitable and luxurious living environment for our client. The upper level was completely overhauled by designing a new family bathroom and transforming the existing study and kitchen areas into a beautiful master suite. This then made way for a contemporary family kitchen and dining space to be positioned across the back of the house, leading straight onto the existing balcony to create the ultimate open plan living – an entertainer’s paradise! To finish off the project the laundry was updated to reflect the new look and feel of the home.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google